Андрій Данилко пояснив, чому завжди знімається у спортивній кофті та масці

Читать на русском
Автор
1444
П’ять років Андрій Данилко знімається у шоу лише у ковідній масці
П’ять років Андрій Данилко знімається у шоу лише у ковідній масці. Фото Прес-служба Андрія Данилко

Чому Андрій Данилко весь час у чорному

Андрій Данилко судить Національний відбір на Євробачення вже десять років і завжди надягає на зйомки телешоу чорну спортивну кофту, а з деяких пір ще й ковідну маску. В ексклюзивному інтерв’ю "Телеграф" артист розповів чому не змінює свій імідж.

"Я сказав ще на початку війни, коли в мене було по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що війна так затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло як вийшло. Я готовий зняти її прямо зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв", — розповів Андрій Данилко.

Що ж до кофти, то артист стверджує. що так йому зручніше. Одна справа на сцені Вєрка Сердючка та зовсім інша, коли у журі Андрій Данилко.

"Я ж сиджу в журі або даю інтерв’ю не як персонаж. На сцені виступає Сердючка, а я закулісний персонаж. Ось Сердючка може бути в різних яскравих костюмах, у Versace або Dolce & Gabbana. Напевно, мені потрібен цей контраст і у темному мені комфортно. Я дуже люблю Adidas. Правда на ефірі мені заклеювали логотип, чим привернули до цього ще більшу увагу. Начебто не видно в чому я сиджу і трьох смужок на рукавах теж не видно", — каже Данилко.