"У мене немає доступу": Олена Кравець відверто розповіла про стосунки із родиною Зеленських (відео)

Читать на русском
Автор
842
Олена Кравець зізналася, які повідомлення пише президенту
Олена Кравець зізналася, які повідомлення пише президенту. Фото Колаж "Телеграф"

Актриса поділилася своїми переживаннями за сім’ю президента

Популярна українська акторка і телеведуча Олена Кравець, довкола програми якої "Тихий вечір" спалахнув скандал, поділилася своїми переживаннями про сім’ю президента Володимира Зеленського. Довгий час Кравець та Зеленський не лише працювали разом, а й дружили сім’ями. Під час війни їхні стосунки дуже змінилися.

Як розповіла Олена Кравець в інтерв’ю ТСН, вона постійно думає про Олену та Володимира Зеленського, яке випробування випало на їхню долю в Україні під час великої війни. Також актриса зізналася, що переживає за дітей президента, які росли на її очах.

Проте, як зазначила Кравець, вони зараз не спілкуються ні з Оленою, ні з Володимиром. Вона навіть боїться написати йому зайве повідомлення, щоб не відволікати від роботи.

"Я не знаю, як вони, і я не можу цього дізнатися, тому що у мене немає доступу. І я це розумію. Ну, тобто, так, у мене є можливість написати йому смс, але, як я вже говорила, я бережу його мозок, тому що я розумію, скільки він повідомлень отримує. Іноді це просто: "Надсилаю тобі дуже багато тепла". І все", — поділилася Олена Кравець.

Акторка зазначила, що дивиться вечірні звернення Володимира Зеленського, які для багатьох під час війни стали справжньою опорою та символом того, що українці тримаються.

Олена Кравець інтерв’ю

Зазначимо, що Олена Кравець під час роботи у "Квартал 95" разом із Володимиром Зеленським часто грала на сцені роль його дружини Лєночки. До відходу Зеленського в політику і великої війни, вони з ним були в теплих дружніх відносинах, як і з його дружиною Оленою Зеленською, яка також працювала в "Кварталі 95".

Олена Кравець, Володимир Зеленський

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися зірки "95 кварталу" за 15 років. Фото в стилі "до та після".