Донька Скрябіна розповіла, про який бізнес мріяв її покійний тато

Читать на русском
Автор
Барбара Кузьменко поділилася спогадами про тата
Барбара Кузьменко поділилася спогадами про тата. Фото instagram.com/dr.barbara_kuzmenko/

Донька легендарного Скрябіна розповіла, що її тато мріяв мати свій бізнес

Донька Скрябіна Барбара Кузьменко, яка нещодавно показала архівну світлину з татом, розповіла, що ще за життя її батько хотів відкрити бізнес, який би об’єднував прихильників його творчості в одному місці. Родина Барбари спробувала реалізувати цей задум, відкривши кав'ярню-пекарню в столиці України.

У пекарні періодично збираються поціновувачі творчості Кузьми Скрябіна. В інтерв'ю oboz.ua Барбара Кузьменко уточнила, що Кузьма хотів, аби його шанувальники частіше збиралися разом, спілкувалися та обмінювалися думками.

Андрій Кузьменко
Кузьма мріяв про бізнес

"Сюди приходять люди, які живуть поряд, і ті, хто проходить повз та заглядає, бо цікаво. Але й прихильники тата теж часто відвідують заклад – нас дуже це тішить", – уточнила Барбара.

Також Барбара Кузьменко поділилася, які подарунки для неї робив тато за свого життя.

Дівчина уточнила, що тато завжди дарував те, що вона справді хотіла й чим захоплювалася. Якось тато їй подарував парфуми. Але після трагічної загибелі батька дівчина зберігає їх як пам'ять та не користується.

Раніше "Телеграф" писав, що EL Кравчук пригадав, як товаришував із Андрієм Кузьменком. Артистові дуже подобалась жива мова Скрябіна.