Екс-вокалістка Pussycat Dolls з українським корінням Ніколь Шерзінгер захопила образом на театральній премії (фото)

Читать на русском
Автор
Ніколь Шерзінгер у свої 45 виглядає просто приголомшливо
Ніколь Шерзінгер у свої 45 виглядає просто приголомшливо. Фото Getty Images

Зірка прийшла на світський захід у розкішній приталеній сукні

Відома американська співачка з українським корінням Ніколь Шерзінгер, яка була учасницею популярного поп-гурту Pussycat Dolls, з’явилася на театральній премії WhatsOnStage Awards 2024 у Лондоні у розкішному образі. 45-річна красуня отримала нагороду, як найкраща виконавиця у мюзиклі "Бульвар Сансет".

Крім того, мюзикл "Бульвар Сансет", у якому працювала Ніколь Шерзінгер, став великим переможцем 24-ї щорічної премії WhatsOnStage Awards у Великій Британії та зібрав загалом аж 7 нагород.

Ніколь Шерзінгер нагороди
Фото: Getty Images

На церемонію нагородження Ніколь Шерзінгер прийшла в розкішній приталеній сукні до п’ят, яка лише підкреслила її ідеальну фігуру та витончені плечі. Свій образ співачка доповнила блискучим браслетом та сережками в одному стилі. Її волосся було зібране в тугий хвіст, а на обличчі був яскравий макіяж і сяюча усмішка. Видно, що зірка не приховувала своєї радості від нагород.

Ніколь Шерзінгер у Лондоні
Фото: Getty Images

Варто зазначити, що Ніколь Шерзінгер має філіппіно-гавайсько-самоансько-українське походження. Справа в тому, що її батько Альфонсо Валієнте — філіппінець, а мати Розмарі — наполовину українка, на чверть гавайка та на чверть самоанка. При цьому Ніколь має ще одне ім’я Парасковія, яке вона отримала від своєї української бабусі.

Ніколь Шерзінгер співачка
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тейлор Свіфт пристрасно поцілувала свого хлопця-футболіста на Super Bowl 2024. У мережі з’явилися фото та відео цього моменту.