Джамала показала рідкісну світлину з мамою та привітала її з днем народження (фото)

Читать на русском
Автор
Джамала зворушливо привітала маму
Джамала зворушливо привітала маму. Фото instagram.com/jamalajaaa

Мама співачки святкує ювілей

Українська співачка Джамала, яка нещодавно засвітила фото з животиком, розповіла, що її мама святкує день народження. Артистка оприлюднила свіже фото з мамою, а також адресувала їй чимало теплих слів.

З нагоди ювілею Джа зворушливо звернулася до рідної людина на сторінці в Instagram. Вона подякувала Галині Михайлівні за турботу, підтримку та віру, а також підкреслила, що дуже її любить.

Джамала
Співачка сфотографувалась з мамою

"Для мене тобі завжди 25! Ти навчила мене найважливішим і наймудрішим речам. Ти завжди віриш у мене та підтримуєш у найважливіші моменти. Поряд з тобою мені легко та спокійно. Дякую тобі за життя, за поради, за віру та силу, яку ти мені даруєш, навіть на відстані. Обіймаю та сильно-сильно люблю, моя душа!" – написала мамі Джамала.

Джамала
Джамала пригадала, як з мамою вперше прийшла в МакДональдз

Артистка опублікувала архівну світлину з мамою, яка була зроблена понад 25 років тому. Джамала пригадала, як тоді вони вперше приїхали до столиці України та пішли в МакДональдз.

Раніше "Телеграф" розповідав, що вагітна Лілія Ребрик зробила фотосесію у червоному луці. Лілія одягнула червону комбінацію, зробила яскравий макіяж та симпатичну зачіску.