"Секс і місто": як змінилися головні героїні культового серіалу (фото)

Читать на русском
Автор
Головні героїні серіалу "Секс і місто"
Головні героїні серіалу "Секс і місто". Фото instagram.com/kimcattrall

У серіалі чотири різні особистості склали ідеальний квартет

"Секс і місто" — телесеріал про кохання та дружбу, який розповідає про чотирьох різних дівчат, які вирушають підкорювати Нью-Йорк та досягати своїх цілей. Керрі Бредшоу – молода журналістка, Саманта Джонс – майбутня бізнес-магнатка, Шарлотта Йорк – романтична натура, а Міранда Гоббс – незалежна адвокатка.

Чотири різні особистості склали ідеальний квартет. "Телеграф" пропонує простежити, як змінилися головні героїні.

Сара Паркер, Кім Кеттролл, Крістін Девіс, Синтія Ніксон
Головні героїні переживають різні пригоди

Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер
Сара залишається іконою моди

Сара Джессіка Паркер зіграла дотепну Керрі Бредшоу. Жінка тривалий час працювала в кіноіндустрії. Після серіалу "Секс і місто" вона прекрасно зіграла у романтичній комедії "Усі дороги ведуть до Риму", а також в серіалі HBO "Розлучення". Акторка працювала на зйомках другого сезону шоу "І просто так". Наразі вона залишається іконою моди та має власну лінію взуття, аксесуарів та бренд ароматів.

Кім Кеттролл

Кім Кеттролл
Кім активно займається благодійною діяльністю

Кім Кетролл зіграла сексуальну та скандальну Саманту Джонс, а після зйомок у серіалі "Секс і місто" продовжила працювати в кіно та на телебаченні. Вона знімалася в серіалі "Розкажи мені казку", а також в ситкомі "Як я зустріла вашого батька". У 2020 році на екрани вийшов серіал "Непристойно багаті", в якому Кім дісталася роль Маргарет Монро.

Також Кетролл займалася благодійністю.

Крістін Девіс

Крістін Девіс
Крістін є послом доброї волі у справах біженців ООН

Крістін Девіс зіграла романтичну Шарлотту Йорк. Після серіалу "Секс і місто" вона знялася в кількох проєктах, зокрема: "Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонений", "Тільки для закоханих", "Подорож 2: Таємничий острів". Зірка займається благодійністю, вона опікується Фондом дикої природи, а також є послом доброї волі у справах біженців ООН.

Синтія Ніксон

Синтія Ніксон
Синтія спробувала себе у політиці

Синтія Ніксон перевтілилася в розумну Міранду Гоббс. Після зйомок у серіалі вона стала дуже затребуваною акторкою. Акторка знімалася в таких фільмах та серіалах, як "Ганнібал", "Сестра Ретчед", "Невиліковне Це" тощо. Жінка була активісткою в русі допомоги жінкам, які хворіють раком, і випустила кілька спеціальних документальних програм для NBC. У 2018 році Ніксон балотувався на посаду губернатора Нью-Йорка.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися герої британського комедійного серіалу "Містер Бін". Ровен Аткінсон та Матільда Зіглер після зйомок у серіалі стали дуже популярними акторами та побудували успішні кар'єри.