Невгамовний "Містер Бін": як змінилися герої британського комедійного серіалу (фото)

Читать на русском
Автор
619
Містер Бін став феноменом
Містер Бін став феноменом. Фото Facebook.com

Комедійну стрічку про Містера Біна знімали з 1990 по 1995 рік

Прем’єра британського комедійного телесеріалу "Містер Бін" відбулася у 1990 році. Легкий фільм з невимушеною атмосферою одразу ж сподобався глядачам, адже пригоди харизматичного Містера Біна були наповнені гумором та неочікуваними поворотами.

"Телеграф" пропонує пригадати головних героїв та простежити, як вони змінилися за понад тридцять років. Ровен Аткінсон та Матільда Зіглер після зйомок у серіалі стали дуже популярними акторами та побудували успішні кар'єри.

Містер Бін
Містер Бін постійно потрапляв у кумедні ситуації

Ровен Аткінсон

Ровен Аткінсон
Роль Біна принесла акторові неабияку популярність

Актор виконав найголовнішу роль Містера Біна, який не любив багато говорити, але часто контактував з різними персонажами. Бін – смішний та безглуздий дивак, який живе у своєму світі та постійно займається вирішенням якихось питань.

Ця роль принесла Ровенові неабияку популярність, після зйомок кар’єра актора пішла вгору. Він зіграв у таких стрічках, як "Агент Джонні Інгліш", "Людина проти бджоли", "Реальне кохання", "Чотири весілля і похорон".

Особисте життя у Ровена було також насиченим. Спочатку він створив сім’ю із гримеркою Сунетрою Шастрі, яка народила йому двох дітей. Цей шлюб розпався і Ромен знайшов собі подругу вдвічі молодшу – акторку Луїзу Форд. Вона народила третю дитину.

Матільда Зіглер

Матільда Зіглер
Матільда Зіглер - затребувана британська акторка

Акторка зіграла напарницю Містера Біна — Ірму Гобб, яку Бін скоріше сприймає як хорошого друга, а не як кохану жінку. Проте егоїстичний Бін ревнує жінку, коли та танцює з іншим чоловіком. Ірма переконана, що її обранець запропонує їй руку та серце, проте замість обручки вона отримує гачок від рамки для фото.

Окрім телесеріалу Матільда знялася в інших стрічках, зокрема "В меншості", "Катастрофа", "Смерть в раю", "Ларк Райз проти Кэндлфорда", "Лікарі", "Вбити Гітлера".

Жінка перебуває в шлюбі та має трьох дітей.

Раніше "Телеграф" розповідав, як склалася доля головних героїв французького серіалу "Елен і друзі". На пострадянському просторі новинку вподобали дівчата та хлопці, яких просто було неможливо відірвати від екранів телевізора.