Леся Нікітюк показала, який неймовірний вигляд мала в університетські роки (фото)

Читать на русском
Автор
1432
Леся Нікітюк народилася у Хмельницьку
Леся Нікітюк народилася у Хмельницьку. Фото instagram.com/lesia_nikituk

Зірка навчалась у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка на короткий час возз'єдналась з колишнім співведучим популярного шоу "Хто зверху?" Сергієм Притулою, поділилась зі своїми шанувальниками архівними кадрами з часів навчання у вищому закладі свого рідного міста.

У сторіс Інстаграму 36-річна артистка, яка народилась у Хмельницькому, виклала пару світлин, які були зроблені ще під час навчання у місцевій гуманітарно-педагогічній академії. Варто додати, що під час навчання майбутня зірка українського шоубізнесу була учасницею команди КВК "Торнадо Люкс".

У соцмережі Нікітюк показала підписникам, яких налічується у телеведучої 4,2 млн, сторінку з випускного альбому з портретами всіх одногрупників зірки та її викладачів. На фото Леся Нікітюк має неймовірний вигляд — її можна легко впізнати за впізнаваним довгим білястим волоссям і "голлівудською" посмішкою.

леся нікітюк
Знайти Лесю Нікітюк на фото дуже легко

На другому кадрі артистка, ймовірно, відпочиває на природі зі своїми однокурсниками. На світлині Нікітюк також позує з променистою посмішкою.

леся нікітюк

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українська співачка Джамала повідомила про втрату у родині. Як виявилось, нещодавно помер її улюблений домашній песик Баду.