У коротких шортах і стильній шубі: Дженніфер Лопес з’явилася на радіошоу у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
605
Дженніфер Лопес обрала стильний лук
Дженніфер Лопес обрала стильний лук. Фото Getty Images

Зірка рідко з'являється в образах в стилі кежуал

Дженніфер Лопес — відома на весь світ співачка та акторка. 54-річна зірка має завжди неперевершений вигляд. Цього разу вона обрала повсякденний, але дуже стильний лук.

Вчора, 16 лютого, Дженніфер Лопес відвідала радіошоу "This Is Me…Now" на Apple Music у Нью-Йорку. Зірка обрала образ у стилі кежуал.

Для цієї події співачка обрала короткі шкіряні шорти і оверсайз хулі бежевого кольору. Доповнила лук зірка стильною шубою вільного крою і ботфортами на високих підборах.Такий образ дуже модний, але водночас повсякденний і простий. Зірка мала невимушений вигляд. Доповнила образ співачка подвійними сережками-кільцями і чорною маленькою сумочкою. Виразним акцентом стали великі сонцезахисні окуляри.

Дженніфер Лопес
Фото: Getty Images
Дженніфер Лопес
Фото: Getty Images

Зачіску співачка підібрала під образ. Гладенький високий хвіст. Макіяж зірка зробила теж повсякденний. Злегка виділені очі за допомогою косметики, легкий рум’янець і нюдові губи.

Дженніфер Лопес
Фото: Getty Images

Зірка почувалася впевнено та розслаблено. Дженніфер щиро сміялася і гарно позувала для фото.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дженніфер Лопес разом з чоловіком Беном Аффлеком відвідала прем’єру фільму. Подружжя мало неперевершений вигляд.