Де перебуває Дзідзьо та чим займається під час війни (фото)

Читать на русском
Автор
1436
Дзідзьо поміняв амплуа з веселого до більш глибокого
Дзідзьо поміняв амплуа з веселого до більш глибокого. Фото instagram.com/dzidzio

Михайло Хома створив чуттєвий тандем з Олександром Пономарьовим

Український співак Михайло Хома, відомий як Дзідзьо ще з часів покійного Скрябіна, про якого вийде комедійний фільм, останнім часом нечасто з’являється перед публікою в Україні. А все тому, що артист активно організовує благодійні концерти за межами України.

Після початку великої війни Хома помітно змінив стиль: з безтурботного та веселого на глибокий та осмислений. Дзідзьо часто займається волонтерством та допомагає українським бійцям, про що розповідає на сторінці в Instagram.

Михайло Хома, Олександр Пономарьов
Під час концерту
Михайло Хома. Олександр Пономарьов
Михайло Хома, Олександр Пономарьов на концерті

Він створив тандем з виконавцем Олександром Пономарьовим, з яким має чуттєві композиції. А також Михайло Хома дуже красиво заспівав із десятирічною незрячою дівчинкою Анною-Марією.

Нещодавно Дзідзьо розповідав, що разом з Анною-Марією виступав у США, присвятивши концерт матерям та жінкам, які втратили рідних на війні.

Михайло Хома, Анна-Марія
Михайло Хома з Анною-Марією в США

"У Вашингтоні мав честь виступати з промовою перед українцями та конгресменами Америки, які впливають на таку важливу сьогодні допомогу для нашої України. Я виконав для них премʼєру пісні "Колискова для Героя", яку присвятив матерям, які втратили синів, жінкам, які втратили чоловіків, дітям, які втратили батьків. В очах присутніх побачив сльози і розуміння величезного болю України. Цього ж дня на Гала-Вечері представив публіці нашу надзвичайну Анну-Марію, історія якої не залишила байдужим нікого", — розповів артист своїм підписникам в Instagram.

Відомо, що у залах ніде було яблуку впасти, виконавця радо зустрічали.

Раніше "Телеграф" писав головні цитати, пісні та факти з життя легендарного Скрябіна. Крім музики Кузьма займався волонтерством, допомагаючи українським добровольцям на Донбасі, та продюсерством, допомагаючи молодим артистам пробитися у світ шоубізнесу.