Зірка "Титаніка" Кейт Вінслет вразила ефектною фотосесією для модного глянцю

Читать на русском
Автор
48-річна Кейт Вінслет Новина оновлена 21 лютого 2024, 17:59
48-річна Кейт Вінслет. Фото instagram.com/portermagazine/

Вінслет обрала модні образи від всесвітньо відомих брендів

Поки українська телеведуча Леся Нікітюк мріє опинитися на обкладинці модного Vogue, голлівудська акторка Кейт Вінслет сфотографувалася для британського журналу Porter. 48-річна акторка працювала з українською фотографкою Юлією Горбаченко, яка живе та працює в Нью-Йорку.

Знімки з фотосесії прикрасили обкладинку і діджитал-сторінки лютневого номера Porter, кілька влучних кадрів розмістили на сторінці журналу в Instagram. Також в інтерв'ю з виданням Вінслет поділилася подробицями не лише акторського, а й особистого життя та розповіла про свої захоплення.

Кейт Вінслет
Кейт продемонструвала класичний стиль

Вінслет обрала модні образи від всесвітньо відомих брендів, зокрема The Row і Stella McCartney. Кейт дуже личить класичний діловий стиль.

Кейт Вінслет
Кейт на обкладинці

"У мене є сім'я. Це моє життя. Ранок мрії — встати о шостій ранку, вигуляти собак, потім випити чашку чаю і прочитати одну з моїх кулінарних книг", — поділилася знаменитість, яка не дуже любить розпорошуватися про особисте.

Раніше "Телеграф" писав, що українська співачка Анна Трінчер обурила мережу відвертою фотосесією. Артистка опублікувала серію знімків у відвертому образі.