Емілі Ратаковскі прогулялася у трендовому жакеті вулицями Нью-Йорка (фото)

Читать на русском
Автор
32-річна модель Емілі Ратаковскі Новина оновлена 18 березня 2024, 16:27
32-річна модель Емілі Ратаковскі. Фото Getty Images

Знаменитість прогулювалася зі своїм собакою

Американська модель та акторка Емілі Ратаковскі, яка показала стильний лук для подорожей, з’явилася на вулицях Нью-Йорка в трендовому жакеті. Знаменитість прогулювалася зі своїм собакою.

32-річна Емілі була в жакеті бежевого кольору та білій блузі. Доповнювали лук чорні штани та спортивне взуття.

Емілі Ратаковскі
Модель зі своїм собакою. Фото Getty Images

Знаменитість була майже без макіяжу, вона розпустила чорняве волосся. Також модель мала окуляри та навушники.

Емілі Ратаковскі
Модель Емілі Ратаковскі. Фото Getty Images

Додамо, що Ратаковські є володаркою титулу "Найбажаніша жінка планети — 2014". Емілі стала дуже відома після того, як знялася топлес у кліпі Робіна Тіка "Blurred Lines". Крім кар'єри моделі дівчина знімалася у відомих картинах. Справжній успіх приніс ситком "АйКарлі". Також вона брала участь у таких проєктах, як "Зникла", "Антураж", "128 ударів серця за хвилину", "Круїз", "Красуня на всю голову", "Невидимка", "Всесвітня історія, частина 2".

Також Ратаковськи брала участь у музичних кліпах багатьох артистів. А у 2023 році знаменитість заявила, що більше не зніматиметься у кіно. За словами Емілі, яка зіграла в одинадцяти фільмах та чотирьох серіалах, вона не відчувала себе зіркою Голлівуду через постійний осуд.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковскі у сукні-міді та чоботях на шпильках прогулялася із собакою у Нью-Йорку. Зірку спіймали в об’єктив папараці.