Мішина на Балі заговорила російською для подкасту свого тренера та потрапила в скандал (фото)

Читать на русском
Автор
Блогерка Ксенія Мішина Новина оновлена 29 березня 2024, 18:14
Блогерка Ксенія Мішина. Фото instagram.com/misha.k.ua

Ксенія розповіла про філософію свого життя російською та роздратувала українців

Нещодавно відома телеведуча Ксенія Мішина, яка засвітилася із загадковим чоловіком, відпочивала на Балі та знялася для подкасту свого фітнес-тренера Сергія Пилькевича. Вона відкрила фанатам філософію свого життя та роздратувала українську аудиторію через російську мову.

На сторінці в Instagram тренер, який працює на міжнародну публіку, виклав відповідні кадри, де Мішина російською розповідає високопарні істини успіху. До речі, завдяки наполегливим заняттям Ксенія і справді має розкішний вигляд.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина "до" і "після"

Ксенія, яка родом з Криму, розповіла, що не потрібно думати про минуле: "Можна продовжувати надалі рости і ставати з кожним днем вище і вище, прекрасніше і прекрасніше… Кожна жорстка ситуація – це підказка. Для того, щоб почути себе, треба виховати себе самостійно…", — висловилася Мішина.

Ксенія Мішина
Мішина під час діалогу

Додамо, що Ксенія Мішина, яка нещодавно перейшла на українську мову, є ведучою програми "Я люблю Україну". Про цю програму на каналі ТЕТ говорять як про "найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну".

Раніше "Телеграф" писав, що Ані Лорак поспівчувала росіянам через теракт у "Крокусі". Ані скромно мовчить про війну в Україні.