Скандальний Спартак Суббота здивував інформацією про заручини (фото)

Читать на русском
Автор
32-річний Спартак Новина оновлена 16 квітня 2024, 20:38
32-річний Спартак. Фото instagram.com/spartaksubbota/

Спартак планує вдруге створити сім'ю

Зірковий "психотерапевт" Спартак Суббота, який став об’єктом резонансного розслідування, вирішив одружитися. Нещодавно блогер освідчився своїй дівчині.

На сторінці в Instagram Спартак репостнув публікацію з каблучкою своєї коханої, розсекретивши її особистість. Це 24-річна Єлизавета Комар, про яку мало що відомо.

На знімку Єлизавета відмітила профіль нареченого та похизувалася каблучкою. На сторінці нареченої Субботи є чимало ефектних фотосесій. Дівчина має багато публікацій з Дніпра, а в підписі профілю вказано столицю України.

Каблучка
Наречена сказала "Так". Фото instagram.com/spartaksubbota

За період повномасштабної війни обраниця Спартака Суботи виїжджала за межі України, вона побувала у Парижі та Барселоні.

Єлизавета Комар
24-річна Єлизавета Комар. Фото instagram.com/eliiiz.kom

Додамо, що для Спартака це буде вже другий шлюб. Він був одружений з дівчиною на ім'я Ганна, яка навчалася на психолога. Пара прожила разом два роки, шлюб розпався. Суббота розповідав, що у них із колишньою дружиною було різне бачення сім'ї.

Раніше "Телеграф" писав, що Віталій Козловський показв рідкісні кадри з вагітною дружиною. 39-річний артист щиро ділиться радісними митями свого життя.