Фронтмен гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець прокоментував чутки про бурхливий роман

Читать на русском
Автор
41-річний Сергій Танчинець Новина оновлена 18 квітня 2024, 21:23
41-річний Сергій Танчинець. Фото instagram.com/bezobmezhen

Сергій не любить говорити про особисте життя

Лідер гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець, який розповідав, чому не хоче на Євробачення, прокоментував чутки про роман з піарницею Юлією Корецькою. Плітки артист спровокував сам, розмістивши неоднозначне фото з Юлією.

Артист поспілкувався із журналісткою Наталією Тур перед акустичним концертом гурту в Києві. В інтерв'ю, яке опублікували на YouTube-каналі "Люкс ФМ", він розповів, чи буде присутня його обраниця на концерті.

Сергій Танчинець, Юлія Корецька
Романтичний кадр. Фото instagram.com/bezobmezhen

"Чи буде ваша кохана сьогодні присутня в залі, на концерті?" – запитала в артиста журналістка. Сергій відповів лаконічно, мовляв, має два варіанти відповіді.

"Перший варіант – моя кохана завжди зі мною в моєму серці, хоч у залі, хоч не в залі. Й інший – я не коментую своє особисте життя", – відрубав він.

Нагадаємо, що після розлучення Сергій Танчинець мало коментує своє особисте життя. Про розрив із дружиною Ганною, з якою прожив 15 років у шлюбі і від якої має двох дітей, музикант повідомив восени 2023-го. Не так давно ЗМІ почали трубити, що Танчинець закрутив роман зі своєю піарницею, яку звати Юліана.

Раніше "Телеграф" писав, що колишня дружина українського музиканта Дзідзьо, співачка SLAVIA , розповіла, чи спілкується з ним після розриву. Жінка запевнила, що має теплі та дружні стосунки з зірковим чоловіком.