У Дніпрі молодик побив водія та викрав його авто: подробиці події

Читать на русском
Автор
Дніпрянин, який викрав авто Новина оновлена 22 січня 2024, 15:57
Дніпрянин, який викрав авто. Фото Поліція Дніпропетровської області

Злодій в’їхав на машині в будівлю

У четвер, 18 січня, у Дніпрі молодий 23-річний чоловік побив водія автомобіля "Nissan" металевим предметом по голові. Коли постраждалий виплигнув з машини, щоб покликати на допомогу, зловмисник викрав її.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області. Зі слів правоохоронців, власник авто на момент події знаходився на одній з автостоянок.

Незнайомець підсів у машину та напав на водія. Після того, як він покинув транспортний засіб злочинець поїхав з місця подій. Втім, далеко від’їхати викрадачеві не вдалося – він в’їхав на авто в будівлю.

Авто в'їхало в будівлю
Авто в'їхало в будівлю

Поліцейські встановили особу нападника: ним виявився 23-річний дніпрянин. Правоохоронці вилучили у нього речові докази – металеві предмети, якими той наніс потерпілому тілесні ушкодження. Молодика затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Слідство триває.

Раніше "Телеграф" писав, що в Одесі поліція затримала горе-піротехніка, який запускав салют.