17-річний український голкіпер зіграв перший матч за "Реал": відео успішного дебюту

Читать на русском
Автор
760
Ілля Волошин поки що грає не за головну команду "Реала"
Ілля Волошин поки що грає не за головну команду "Реала". Фото Ілля Волошин/Instagram

Молодий українець набирається досвіду у юнацькій команді

Юний 17-річний український голкіпер Ілля Волошин зіграв свій перший матч у складі мадридського "Реала", до якого приєднався нещодавно. Вчора він дебютував у складі команди віком U-17.

Волошина випустили на другий тайм у матчі проти мадридського "Атлетіко". Зустріч завершилася перемогою "Реала" з рахунком 5:0, пише "Телеграф".

Гру юного голкіпера виділили журналісти іспанського видання DefensaCentral. Вони прозвали нашого футболіста "новим Куртуа":

"17-річний воротар вже показав добру роботу ніг, зрілість, що не відповідає його віку, спокій і голод у всіх відносинах. Він, як і бельгієць (Тібо Куртуа), шульга. Усі ясно розуміють, що у "Реала" – новий талант", – пише видання.

Нагадаємо, що у складі головної команди "вершкових" виступає інший український страж воріт — Андрій Лунін. Останнім часом він став частіше з’являтися на полі, спростовуючи чутки про те, що незабаром змінить клубну прописку. Нещодавно ЗМІ писали, що наставник "Реала" Карло Анчелотті висловив кредит довіри Луніну та пообіцяв йому більше ігрової практики.