Президент "Реала" особисто похвалив Луніна за суперсейв (відео)

Читать на русском
Автор
Андрій Лунін знову потрапив до стартового складу "Реала"
Андрій Лунін знову потрапив до стартового складу "Реала". Фото twitter.com/realmadriden

Українець чудово зіграв у матчі Ла Ліги

Український воротар "Реала" Андрій Лунін, який проводить блискучий період у Королівському клубі, на "нуль" відіграв матч 20-го туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24 проти "Хетафе" (2:0). Після гри українця особисто привітав з успіхом президент Вершкових Флорентіно Перес.

Про це повідомляє defensacentral. За інформацією джерела, президент "Реала" після гри спустився в роздягальню клубу і похвалив Хоселу, який оформив дубль, а також Луніна.

"Який матч ти провів! Дуже добре", — сказав Перес українцю.

В Іспанії вважають, що голкіпер збірної України отримав впевненість у воротах європейського гранда. Крім того, іспанські ЗМІ наголосили, що, схоже, Лунін нарешті виграв боротьбу за місце в основі "Реала" в іспанця Кепи Аррісабалаги. Щоправда, після повернення з лазарету Тібо Куртуа і українець, і іспанець, схоже, стануть змінниками бельгійця.

Зазначимо, у грі проти "Хетафе" у Луніна було мало роботи, проте українець таки врятував свою команду від гола після удару зі вбивчої позиції у середині другого тайму. Крім того, Андрій врятував і після пострілу Грінвуда в ближній кут воріт, хоча м’яч летів не в рамку воріт.

Огляд матчу "Хетафе" — "Реал"

Раніше Лунін допоміг "Реалу" виграти перший трофей у сезоні — Суперкубок Іспанії, хоча у півфіналі турніру у воротах Вершкових стояв Кепа.