"Кращий воротар світу": Лунін допоміг "Реалу" відібрати лідерство у "Жирони" (відео)

Читать на русском
Автор
2669
Андрій Лунін
Андрій Лунін. Фото twitter.com/realmadrid

Українець вийшов у старті Вершкових

У суботу, 27 січня, мадридський "Реал" провів матч 22 туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24 проти "Лас-Пальмаса". Напередодні в Іспанії пролунав скандал через суддівство у грі Королівського клубу.

Поєдинок, що проходив на стадіоні "Гран-Канарія", завершився мінімальною перемогою "Реала" з рахунком 2:1. Про це повідомляє "Телеграф".

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті продовжує практику замін воротарів, випустивши у старті на "Лас-Пальмас" українця Андрія Луніна. На жаль, для голкіпера збірної України він не зумів завершити поєдинок без пропущених голів. На початку другого тайму Хав’єр Муньос прошив кіпера з близької дистанції, причому м’яч залетів у ворота рикошетом від захисника. Пізніше "Реал" забив двічі, що дозволило команді повернути лідерство у Ла Лізі.

За рахунку 0:0 Луніну вдалося зловити м’яч після удару Муніра Ель-Хаддаді із вбивчої позиції. Цей сейв навіть опублікував офіційний обліковий запис Ла Ліги в Twitter, а користувачі мережі після цього назвали Андрія найкращим кіпером світу.

Огляд матчу "Лас-Пальмас" — "Реал"

Раніше повідомлялося, що "Реал" разом із Луніним переміг у "Ель Класіко" та виграв Суперкубок Іспанії. У 2023 році український воротар разом із клубом взяв Клубний чемпіонат світу.