Куди піти на День закоханих у Києві: 10 цікавих івентів у столиці

Читать на русском
Автор
День закоханих має пройти весело та цікаво Новина оновлена 14 лютого 2024, 09:15
День закоханих має пройти весело та цікаво. Фото Відкриті джерела

Не обмежуйте себе ні в чьому!

До Дня закоханих залишилося дуже мало часу, а це значить, що зараз потрібно замислитися над тим, чим здивувати і порадувати свою другу половинку. Як варіант — можна провести цей день у столичних закладах, які підготували культурну програму для всіх охочих.

Пропонуємо вам обрати подію, яка дозволить провести День закоханих саме так, як вам того давно хотілося! Редакція "Телеграфу" зібрала для вас добірку івентів, які можна відвідати 14 лютого в Києві та зарядитися позитивними емоціями.

Стендап до Дня закоханих

Коли: 14 лютого, 16:00

Де: Shatun Pub

Адреса: вул. Сагайдачного, 41

Вартість: від 150 гривень

Вечір стендап комедії. Превентивний удар гумору, так необхідний нам в цей час.

Частину коштів організатори передадуть на благодійність.

Лайн ап:

Артур Петров — автор, сценарист, комік.

Антон Сенін — стендап комік, резизент київських клубів.

Раміль Янгулов — стендап комік з Житомира.

Макс Редзель — комік, який не цурається жартувати на суперечливі теми, додаючи нотки абсурду. Резидент клубу "Каштани".

Вік гостей: 18+. Ненормативна лексика

Спектакль "Імперія Янголів"

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Будинок Кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 250 гривень

У День закоханих зробіть собі та своїй половинці незабутній та оригінальний подарунок – запросіть на перегляд вистави "Імперія Янголів" за сюжетом книги-бестселера Бернара Вербера. Тираж роботи, яку називають "Одою життя", склав понад 10 мільйонів екземплярів. Книга займає заслужене місце в десятці найпопулярніших видань світу.

Тож – не пропустіть блискучу виставу, що підкорить високою майстерністю акторів та вразить незвичайною ідеєю!

Джазові історії від Fusion Sound Expression

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: МКЦ ім. І. Козловського

Адреса: вул. Хрещатик 50-Б

Вартість: від 250 гривень

Запрошуємо вас провести найкраще романтичне побачення року в атмосфері безмежної чуттєвості та краси! У подорож сторінками чарівного джазу вас кличуть справжні професіонали, лавреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів Єрофей Бондаренко (скрипка), Владислав Мокрицький (фортепіано) і Тимофій Ілюхін (акордеон). Режисерка програми – Марина Рижова.

10 Стендап Коміків

Коли: 14 лютого, 19:30

Де: Бочка PUB

Адреса: вул. Хрещатик, 19a

Вартість: від 250 гривень

Цього вечора 10 молодих комиків виступатимуть по 6 хвилин, кожен з них поділиться з вами частиною життя за допомогою жартів. Коміки розповідають, як свої "топові" (перевірені) жарти, так і нові, актуальні, котрі ви, можливо, почуєте першими.

Ведучий: Марк Свиридюк.

Вік гостей: 18+.

Частина від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Концерт "Улюблені балади для двох. Rock you!"

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Docker-G Pub

Адреса: вул. Ігорівська 13/5

Вартість: від 175 гривень

Гурт Rock you! – це унікальний проєкт, що в своїх живих виступах реалізує виконання пісні двома або навіть трьома солістами водночас. Саме тому звучання кожного хіта підкорює з перших нот, а виступи Rock you! просто неможливо забути. Концерти сповнені шаленої енергетики, а сам гурт є улюбленцем відвідувачів Docker-G Pub.

Стендап та вино в Boho Yosai

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Boho Yosai

Адреса: вул. Івана Мазепи 1

Вартість: від 390 гривень

"Стендап та вино у Boho Yosai" — це чудова можливість провести незабутній вечір з коханою людиною або в компанії друзів, насолодитись келихом вина або коктейлем та від душі посміятись.

Для тебе жартуватимуть:

Макс Вишинський – комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав сольний концерт в МЦКМ "Жовтневий Палац", також його стендап звучав в Палаці Спорту перед 5000 глядачами.

Настя Зухвала – українська стендап-комікеса, котра збирає великі зали в Україні та Європі, радіоведуча, сценаристка та колумністка.

Андрій Бережко – переможець "Розсміши коміка", учасник стендап-шоу "Гуднайт Клаб", іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим :)

Важливо: 25% організатори передають на потреби ЗСУ.

День Закоханих під Зоряним небом Київського Планетарію!

Коли: 14 лютого, 17:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 2000 гривень

Вже 14 лютого Київський Планетарій стане місцем, де відкриється таємничий і омріяний портал кохання, а романтичне побачення під зірками перетвориться на справжнє диво за будь-якої погоди. Неземна хвиля цього неймовірного почуття підхопить кожного, подарує неймовірні враження і дозволить на пару годин відволіктися від важких думок.

Романтичний Підпільний Стендап на Сцені 6

Коли: 14 лютого, 18:30

Де: Сцена 6

Адреса: вул. Васильківська, 1

Вартість: від 400 гривень

У цей вечір виступатимуть:

Василь Байдак. Актор театру абсурду "Горобчик", учасник та переможець телешоу "Ліга Сміху", двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю.

Настя Зухвала. Переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу "Жіночий квартал", "Гуднайтклаб", комментаторка "Богиня шопінгу".

Артур Петров. Учасник таких телешоу як "Розсміши Коміка", "ГуднайтКлаб", "Комік на мільйон".

Лана Чубаха. Двічі переможниця "Розсміши коміка",тіктокериня та інфлюенсерка.

Концерт гурту Wheels

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: GARNISON MILITARY PUB

Адреса: вул. Хрещатик, 15/4 (Пасаж)

Вартість: від 150 гривень

Гурт Wheels – музична команда, яку чудово знають поціновувачі гарної музики та професійного вокалу. Усі учасники колективу на всі сто відсотків віддані своїй справі, і це завжди відображається у особливій атмосфері їх виступів.

Стендап для пар: Дмитро Тютюн

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Театр "Браво"

Адреса: вул. Олеся Гончара, 79

Вартість: 400 гривень

Стендап для пар – це спеціальний сольний концерт, присвячений Дню Святого Валентина. Там ви почуєте найкращі жарти про стосунки і секс, а їх, повірте, у мене достатньо. Також буде імпровізація, у якій можна будет взяти участь та створити шоу разом зі мною. Весело буде всім, тому навіть якщо у вас немає пари — це не привід пропускати концерт.

Святкова атмосфера, унікальна імпровізація та найкращий матеріал про стосунки — все це чекає тебе вже зовсім скоро! Так що купуй квиток, бери другу половинку та отримай свою порцію неповторних емоцій!

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Звітуємо про всі перекази та закупівлі!

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як зробити нереальні романтичні канапки на День закоханих. Ми розповідали, як приготувати знаменитий турецький бутерброд з рибою. Тепер ділимось рецептом відмінних канапок з буряком. Вони дуже красиві і смачні.