У Києві біля станції метро масово демонтують кіоски: у чому причина

Читать на русском
Автор
1479
Кіоски активно демонтують
Кіоски активно демонтують. Фото Вечірній Київ

Роботи на локації триватимуть протягом дня

У вівторок, 13 лютого, в Оболонському районі Києва комунальники почали проводити масовий демонтаж тимчасових споруд. Кіоски та МАФи зносять біля столичної станції метро "Почайна".

Споруди тут було зведено незаконно і тому їх було вирішено ліквідувати. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Так, комунальники демонтують кіоски, розміщені біля станції метро "Почайна". Метою цієї ініціати є недопущення перешкод на шляхах евакуації та проходження пасажирів до вказаної станції метро і назад.

Перед знесенням тимчасових будівель усім господарям наметів роздали приписи із попередженням про їхню ліквідацію. Крім цього, всім власникам кіосків було запропоновано самостійно прибрати павільйони.

Після виконання демонтажних робіт усі елементи МАФів вивезуть, а ділянку приберуть від сміття. Зазаначається, що демонтують лише незаконні споруди.

Кіоски зносять біля станції метро "Почайна"
Кіоски зносять біля станції метро "Почайна"
Кіоски зносять біля станції метро "Почайна"

Також фахівці "Київблагоустрій" нагадали киянам про те, що якість товарів, які реалізуються в нелегальних кіосках ніхто не може гарантувати, тому мешканців і гостей столиці закликають не купувати продукцію "з рук" і не наражати себе на небезпеку.

Кіоски демонтують біля станції метро "Почайна"

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що комунальники демонтували 13 кіосків, розміщених біля станції метро "Либідська". Метою цієї ініціати є недопущення перешкод на шляхах евакуації та проходження пасажирів до вказаної станції метро і назад.