Жодної хмаринки на небі: наскільки прогріється Київ цими днями

Читать на русском
Автор
Дівчина
Дівчина. Фото ТиКиїв

Літо ще не збирається покидати Україну

На початку тижня столицю накрили хмари, але вони не принесли дощів. Найближчими днями у місті пануватиме сонце та підвищена температура повітря.

Упродовж 5-7 вересня денні показники термометрів покажуть від +27 до 28 градусів. Вночі ж вони опустяться до +18…19 градусів, як повідомили на сайті Sinoptik.

Похмура погода у четвер, 5 вересня, буде триматись у місті не весь день. Синоптики прогнозують прояснення на небі ближче до вечора. Повітря вдень прогріється до +28 градусів, а вночі воно охолонуло до +19 градусів. Протягом доби сила вітру коливатиметься від тихих 1 м/с до легких 2 м/с.

Наступного дня, 6 вересня, очікується ясна погода. Вдень температура складатиме +28 градусів, а вночі — +18 градусів. Максимальні пориви вітру прогнозуються у другій половині доби — легкі 2 м/с.

Така ж сама синоптична ситуація передбачається й у суботу, 7 вересня, — протягом доби у місті утримається безхмарне небо. Температура у денний час зафіксується біля +27 градусів, а вночі — біля +18 градусів. Найбільші пориви вітру очікуються на початку другої половини доби.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як змінився клімат в регіонах України.