5 найкращих мелодрам, які зроблять ваш вечір романтичним

Читать на русском
Автор
520
Після фільму Брудні танці Патрік Суейзі став одним із найпопулярніших акторів.
Після фільму Брудні танці Патрік Суейзі став одним із найпопулярніших акторів.. Фото кадр из фильма

Найкращі фільми про кохання для перегляду вдвох

Навіть під час війни завжди знайдеться місце коханню. А крім цього, фільм про ніжні почуття завжди допоможе вам хоча б на дві години відсторонитися від того, що відбувається навколо. Тому "Телеграф" підібрав п’ять фільмів різних років, де головні ролі грають секс-символи різних поколінь.

"У п’яти кроках до кохання"

IMDb – 7.2

Нестандартна мелодрама про кохання хлопця та дівчини, у яких рідкісна хвороба. Вони не можуть наближатися до інших людей ближче ніж на п’ять кроків, інакше заразять своєю смертельною хворобою іншого. Стелла давно вже живе в ізольованій палаті, веде блог і загалом досить активна. Віллу тільки доведеться ще усвідомити, що йому не можна наближатися до людей. Тим не менш, між ними виникає ця хімія і вони готові порушити правила, щоб хоча б раз у житті випробувати емоції від дотику до коханої людини.

"Брудні танці"

IMDb – 7

Одна з найкультовіших мелодрам кінця XX століття. Після цієї картини виконавець головної ролі Патрік Суейзі став секс-символом і одним із найпопулярніших акторів свого покоління. У фільмі він зіграв танцюриста, який закохується у дівчину з найвищого суспільства. І ці почуття виявляються взаємними. Але для того, щоб бути разом, потрібно ще подолати засудження суспільства і заборону на спілкування з такими хлопцями, які поставили її батьки.

"Божевільна любов"

IMDb — 7,2

Фільм про те, що хвороба не може стати бар’єром для кохання. У цій мелодрамі розповідається про юнака, який хворий на шизофренію. У нього постійно трапляються напади, коли він бачить якусь загрозу для себе. Хоча насправді нічого катастрофічного не відбувається. Це робить його ізгоєм, але зустрічається дівчина, для якої це не проблема. Вона допомагає адаптуватись йому і у них з’являються почуття. Окрім цього хлопець навчається на кухаря. Чи завадить йому його хвороба розпочати кар’єру. Головну роль відіграв Чарлі Пламмер, якого відзначили за цю роботу на кількох міжнародних кінофестивалях.

"Реальне кохання"

IMDb — 7,6

Мелодрама у якій знялося ціле сузір’я топових акторів. При цьому тут немає одного чи двох головних героїв. Картина складена з кількох оригінальних новел на тему кохання. Наприклад, Х’ю Грант грає прем’єр-міністра Британії, якому, несподівано, сподобалася секретар і ці почуття надто вже починають впливати на його політичні рішення. А Колін Ферт грає письменника, якому зраджує подруга з його братом. Тоді він вирішує усамітнитися у своїй хаті, щоб закінчити роман. При цьому він наймає служницю, яка не розмовляє англійською, а не знає її рідну, португальську мову. Вийшла ідеальна обстановка для роботи.

У результаті герої всіх новел якимось чином між собою перетнуться.

"Кафе бажань"

IMDb — 7,4

Мелодрама з елементами фантастики, коли чоловік похилого віку отримує в подарунок можливість повернутися на 40 років тому. Там він знову поринає у романтичну атмосферу, коли познайомився зі своєю майбутньою дружиною. І в якусь мить він уже не розуміє, де реальність, а де ілюзія.