YAKTAK обігнав MELOVIN на переглядах: про що пісня учасника Нацвідбору на Євробачення

Читать на русском
Автор
Новий кліп YAKTAK наближається до одного мільйона переглядів на YouTube
Новий кліп YAKTAK наближається до одного мільйона переглядів на YouTube. Фото Прес-служба YAKTAK

За кількістю переглядів співак увійшов до топ-3 учасників Нацвідбору

YAKTAK зізнався, що пісня про нещасливе кохання, з яким він виступить на Національному відборі на Євробачення, написана за мотивами реальних подій з його життя. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю "Телеграф".

"Не скажу, що пісня пряма про реальні події, але звичайно, надихався зі свого життя, зі ситуацій, що траплялися зі мною", — каже співак.

Також він зізнався, що його дівчина, почувши цю пісню, відреагувала на текст і тему цілком нормально.

На даний момент його пісня "LaLaLa" займає третє місце за кількістю переглядів у YouTube на платформі Євробачення Україна. Вперед він пропустив пісні alyona alyona & Jerry Heil та Melovin. У них 1,2 мільйона та 332 тисячі, відповідно. Проте шанси на перемогу ще є.

Співак також випустив кліп на цю пісню кліп і на платформі виконавця вже набрав більше, ніж у MELOVIN — 881 тисяча переглядів.

Хоча цей хіт звучить трохи незвичним для фанів цього музиканта. YAKTAK зробив цю пісню танцювальною.

"Я дуже люблю свої треки "Чекає вдома", "Вночі", чи будь-який інший. Я вклав туди всю душу, але розумію, що ці пісні для українського слухача. Вони під наш менталітет, під наш нерв для наших людей. Я хотів, щоб пісню "LaLaLa" знали по всьому світу. Щоб її співали люди різних національностей. Тому що "LaLaLa" — це універсальна фраза, яку може заспівати кожен", — сказав в інтерв’ю артист.