Тікав від патрульних: в Ужгороді водій зробив "подвійне сальто" у повітрі і влетів в кільце

Читать на русском
Автор
973
Наслідки аварії Новина оновлена 22 січня 2024, 15:26
Наслідки аварії. Фото Скриншот

Швидкість руху становила 140 км/год

В Ужгороді на Закарпатті водій BMW тікав від патрульних, та не впорався з керуванням і влетів у круговий рух. Внаслідок ДТП авто піднялося у повітря.

Інцидент трапився 21 січня близько 23:00 на перехресті вулиці Грушевського та Минайської. Про це повідомив журналіст, депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

"Водій, тікаючи від патрульних, не впорався з керуванням, після чого влетів у круговий рух і приземлився на зеленій зоні. Про постраждалих поки нічого не відомо. Деталі згодом…" — написав Глагола.

Згодом він додав, що водій втікав по всьому місту. Його переслідували одразу декілька патрулів поліції.

Швидкість руху порушника сягала 140км за годину.

До слова, повний привід дуже часто допомагає водію для забезпечення додаткового зчеплення під час руху автомобіля по крижаній дорозі. Але рухатись все одно потрібно обережно, і обов’язково тримати дистанцію. З’ясувалось, що бічне зчеплення має дуже велике значення, незалежно від типу приводу авто. Водій Subaru WRX у США засвоїв урок, адже абсолютно не впорався з керуванням. Він врізався у вантажівку з плугом, який розрізав автомобіль наполовину.

Раніше "Телеграф" писав, що 20 січня, у Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП — на зупинці громадського транспорту водій Toyota Venza збив людину та врізався у маршрутку з пасажирами. Внаслідок аварії одна людина померла і ще кілька отримали травми.