"Маємо законне право": Кім Чен Ин виступив з гучними погрозами на адресу Південної Кореї

Читать на русском
Автор
22493
img.kub.media

У КНДР називають Південну Корею "головним ворогом"

Лідер КНДР Кім Чен Ин вкотре вдався до погроз у бік Південної Кореї. Він заявив, що має "законне право знищити" своїх сусідів.

Про це повідомляє Bloomberg. Так, під час візиту до міністерства оборони з нагоди відзначення річниці заснування армії Кім сказав, що "маріонетки" Південної Кореї відкинули зусилля Пхеньяна щодо співпраці і нібито мають намір поглинути КНДР.

Тому, за словами диктатора, правильно називати Південну Корею "головним ворогом", і, виходячи з цієї законності, "її можна атакувати та знищити будь-якої миті".

Зазначається, що на день раніше ЦТАК повідомило, що парламент Північної Кореї скасував закони про економічне співробітництво з Південною Кореєю, що ще більше вбило клин між сусідами. З початку року режим Кіма активізував кампанію тиску на Південну Корею, що включає випробування крилатих ракет, погрози на адресу Сеула та знесення пам’ятника в Пхеньяні, який символізував надії на об’єднання.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на початку січня КНДР кілька днів поспіль обстрілювала кордон із Південною Кореєю і відкрито загрожувала війною.