"Безжальна еротична гра": в Італії українка побила екскортницю з Росії

Читать на русском
Автор
1080
canva.com

Адвокат українки планує поставити під сумнів історію росіянки

В Італії судять українку, яка нібито побила екскортницю з Росії. Постраждала стверджує, що українка запросила її до себе, щоб "провести приємний вечір" в компанії 57-річного бізнесмена, який є власником нічного клубу у Турині. Проте, як стверджується, замість любовних розваг росіянка отримала синці та приниження. Українка всі звинувачення заперечує.

Про це пише італійське видання La stampa. Вказані події відбулися у лютому 2023-го, а судові засідання тривають й досі.

"Як зазначено в ухвалі про порушення справи, 32-річна українка запросила росіянку на вечерю до ресторану в Монкальєрі, а потім переконала її продовжити вечір удома зі своїм партнером, заплативши за "послугу" заздалегідь. Однак, коли вони прибули до готелю, пара запропонувала "любовні розваги", від яких росіянка відмовилася. Після відмови, українка нібито почала її "бити, смикати, кидати на землю і насильно утримувати", аж доки не заволоділа гаманцем, з якого поцупила 440 євро", — пишуть італійські журналісти.

Після заяви росіянки, українку заарештували. Спершу їй заборонили наближатися до ескортниці, але пізніше запобіжний захід скасували. Пізніше, росіянка поділилася у суді, що "безжальну еротичну гру" нібито було придумано задля того, щоб помститися за страждання, які переживає український народ через війну та агресію РФ.

Наразі судові засідання тривають. Зазначається, що під час наступного адвокат українки планує поставити під сумнів історію, яку розповіла дівчина з Росії, викликавши до суду свідків того вечора.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про шахрайку з Відня, яка збирала кошти "на потреби українців". Наразі зловмисницю викрито та засуджено.