Повідомляли про смерть тричі: у загибелі російського пілота в Іспанії знайшли загадкові моменти

Читать на русском
Автор
3772
У ЗМІ плутаються навіть у віці вбитого
У ЗМІ плутаються навіть у віці вбитого. Фото Відкриті джерела

ГУР підтвердило смерть пілота, а іспанська сторона ще ні

У понеділок, 19 лютого, з'явилась інформація про вбивство російського пілота Максима Кузьмінова в Іспанії, який викрав гелікоптер Мі-8 із РФ. Проте це було далеко не перший раз, коли подібне повідомлення почало ширитись у медіапросторі.

Про це в коментарі Radio NV сказав військовий експерт Михайло Жирохов. За його словами, навіть у нинішньому повідомленні є певні нестикування.

"Якщо уважно аналізувати, слідкувати за подіями, то на моїй памʼяті це вже третє повідомлення західної преси про вбивство цього льотчика-перебіжчика. Очевидно, що, наприклад, зараз ця інформація не верифікована іспанські джерела навіть плутаються у віці тієї людини, яка загинула. Вони всі пишуть, що йому 33 роки, а насправді — 28. І ще деякі деталі, які можуть говорити, що ця інформація не є достовірною", — сказав Жирохов.

Зауважимо, що, за даними ЗМІ, у Максима Кузьмінова вистрілили 12 разів, а потім переїхали автомобілем. Останнім часом у загиблого були проблеми з алкоголем та наркотиками.

На противагу тому, що цивільна гвардія Іспанія не може ще підтвердити трагічний інцидент, у Головному управлінні розвідки України це вже зробили.

Раніше "Телеграф" писав про усі подробиці смерті пілота, які наразі відомі.