Білий денім увірвався в тренди: які спідниці будуть модними навесні 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
1202
Джинсова міні-спідниця підніме ваш стиль на новий рівень
Джинсова міні-спідниця підніме ваш стиль на новий рівень. Фото Freepik

У добірці — головна річ наступного сезону

Джинсові спідниці – чудова альтернатива модним джинсам для тих, хто бажає урізноманітнити свій гардероб, не втрачаючи універсальності. На початку 2000-х років вони мали велику популярність, а у 2010-му повернулися в тренди в мідіваріантах. З часом такі моделі трохи пішли в тінь.

Але ситуація змінилася. Як зазначає Vogue, джинсові спідниці знову стали затребуваними, прикрашаючи гардероби знаменитостей та streetstyle-зірок.

З чим носити джинсову спідницю — модні луки

На подіумах від Givenchy до Diesel та Fendi джинсові спідниці з’явилися у всій своїй красі. Легкі, стильні та прекрасні для літнього сезону, вони стали чудовим способом освіжити образ. Їхня привабливість полягає в універсальності.

З чим носити джинсову спідницю максі
Модні луки зі спідницею максі. Фото: Vogue
З чим носити джинсову спідницю міді
Різноманітність представлених дизайнерами моделей підкреслює їхню вишуканість. Фото: Vogue

Джинсова мініспідниця з металізованими вставками від Acne Studios – чудовий вибір для прихильниць атмосфери 2000-х років. Металеві акценти роблять її особливо актуальною у весняно-літній період. Це стильний, але водночас повсякденний одяг, який можна носити як на вечірніх заходах, так і на зустрічах із друзями.

Як модно носити спідницю джинсову
Універсальний дизайн. Фото: Vogue

Dion Lee представили джинсову мініспідницю з вирізами, що надають сміливість і сексуальність. Цей спокусливий фасон легко поєднується з блейзерами та байкерськими черевиками.

З чим носити джинсову спідницю
Аксесуари роблять образ сміливим, елегантним та стильним. Фото: Vogue

Асиметрична спідниця джинсова від Y/Project стала справжнім модним відкриттям сезону. Її унікальний дизайн, що поєднує асиметрію та гофрований поділ, надає актуальний у 2024 році варіант.

Асиметрична джинсова спідниця
Модель чудово підходить як на вихід, так і до повсякденного стилю. Фото: Vogue

Vaquera продовжують підкорювати світ моди, також представивши асиметричну джинсову спідницю. Асиметричні форми у поєднанні з базовими футболками та балетками підіймають цей стиль на новий рівень.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядати стильно у джинсах та светрі. Ці сім крутих формул для справжніх модниць вас вразять.