Практичність і шик в одному флаконі: яке взуття буде на піку трендів навесні 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
790
Обирайте найтрендовіші моделі взуття на весну
Обирайте найтрендовіші моделі взуття на весну. Фото Pinterest

Стилісти назвали, яке взуття буде в моді цієї весни

Незабаром почнеться весна, а значить саме час задуматися про модні тренди на новий сезон і підготувати свій гардероб. У новому модному році на перший план виходять кілька моделей взуття, яке поєднує в собі практичність та шик. "Телеграф" вже розповідав, від яких прикрас потрібно відмовитись у 2024 році, а сьогодні ділиться, яке взуття буде на піку трендів цієї весни.

Як кажуть стилісти, у новому сезоні набудуть популярності практичні та екстравагантні моделі взуття, пише ТСН. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Висока танкетка

Взуття на високій платформі знову набуває актуальності за рахунок своєї практичності та універсальності. Таке взуття чудово поєднується з різними образами та виглядає дуже стильно. Причому це можуть бути як черевики або туфлі на танкетці, так і кроси.

взуття на платформі
Фото: Pinterest

Гострі носи

У гардеробі кожної модниці має бути хоча б одна пара туфель або босоніжок із гострими носами. Таке взуття вважається класикою і може виглядати дуже екстравагантно. При цьому навесні воно знову буде у тренді.

взуття з гострими носами
Фото: Pinterest

Маленькі підбори

Тренд взуття на маленькому підборі плавно переходить із 2023 року в новий сезон 2024 року. Це дуже практичне взуття, яке виглядає на нозі дуже елегантно. Туфлі або босоніжки на маленьких підборах чудово підходить як до сукні, так і до штанів.

взуття на маленьких підборах
Фото: Pinterest

Мюлі

На початку нульових мюлі були чи не у кожної дівчини. Це взуття практично весь час залишалося на виду, і в 2024 знову повертається на пік трендів. Зручні та практичні мюлі на весну та літо – те, що потрібно.

мюлі
Фото: Pinterest

Взуття з бантами

Це теж один із трендів 2023 року, який перейде у новий сезон. Банти на взутті додадуть шику у ваші образи і будуть виглядати дуже жіночно та елегантно.

взуття з бантами
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як і з чим носити вузьку спідницю-олівець узимку. Виведіть свій офісний стиль на новий рівень.