Час обирати верхній одяг! Яке пальто купити навесні 2024, щоб мати стильний вигляд

Читать на русском
Автор
Які пальта в моді цієї весни
Які пальта в моді цієї весни. Фото Pinterest

Новий сезон багатий на цікаві тренди

Мода на верхній одяг досить мінлива. Наприклад, комбінація пальт зі спортивними костюмами прийшла до нас ще у 2021, але вже кілька сезонів не була актуальною. Цьогоріч в моді пастельні відтінки цього верхнього одягу, а також яскраві кольори. Раніше "Телеграф" писав, які аксесуари в тренді у 2024, а тепер ділиться, яке пальто варто придбати цієї весни.

Цьогоріч у тренді комфорт і сміливі рішення. В пальтах це також помітно. Про це повідомляє "Телеграф".

Класичні пальта

В моді таке пальто середньої довжини. Однак згідно з особливостями фігури та зросту можна обрати те, яке вам пасуватиме. Варто обирати класичні відтінки. Чорний, бежевий або білий — ці кольори завжди в моді.

Класичне пальто

Пальто букле

Пальто з такої тканини — універсальний варіант. Його можна носити і зі спортивним одягом, і з легкою сукнею. Оскільки цьогоріч в моді яскраві відтінки, варто звернути увагу на фіолетові та коралові пальта.

Пальто букле

Тваринний принт

Такі принти повернулися в моду у 2024. Краще поєднувати таке пальто з однотонними одягом бежевого чи чорного кольору.

Пальто з леопардовим принтом

Шкіряне пальто

Особливо актуальні тренчі, однак і класичні пальта з екошкіри не менш популярні в цьому сезоні. Такий верхній одяг має стильний і неординарний вигляд.

Щкіряне пальто

Раніше "Телеграф" розповідав, які сумки в моді навесні 2024. В цьому сезоні можна не боятися акцентних сумок яскравих кольорів.