Лук у стилі Old Money: як його створити та які речі варто придбати (фото)

Читать на русском
Автор
Цей стиль неймовірно вишуканий та красивий
Цей стиль неймовірно вишуканий та красивий. Фото Pinterest

Цей стиль точно сподобається кожному

Стиль Old Money — тренд 2024 року. Його естетика про мінімалізм, базові кольори та стриманість. В ньому важливі прикраси та якісна тканина, яка робить річ "дорогою" на вигляд. Раніше ми розповідали, як створити образ у стилі Office core, а тепер поговоримо про Old Money.

Вам знадобляться всього три речі, щоб виглядати вишукано, елегантно та стримано водночас. Про це розповідає блогерка Antonia Higham.

Як створити образ у стилі Old Money

Солом’яний капелюх

Дуже витончено, красиво й елегантно виглядають солом’яні капелюшки. Вони додадуть будь-якому образу витонченості та стилю, однак треба вміти гарно поєднувати їх з іншим одягом. Солом’яні капелюхи стримані та яскраві водночас.

Солом'яний капелюх
Фото: tiktok.com/@antoniahigham

Блакитна базова сорочка

Такий відтінок має стриманий та "дорогий" вигляд. Сорочки цього кольору можна носити і зі спідницями, і з джинсами, і з шортами. Тому такий елемент гардероба — незамінна річ.

Стиль Old Money
Фото: tiktok.com/@antoniahigham

Французький манікюр

Для створення образу у стилі Old Money необхідний класичний, але вишуканий манікюр. Варто зупинити вибір на французькому. Форма нігтя — найкраще мигдалеподібна. Вона візуально подовжує нігті та робіть ручки витонченими.

Французький манікюр
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття у тренді навесні 2024. Головний акцент дизайнери зробили на мінімалізм та зручність.