Гострі носи, низькі підбори і не тільки: яке взуття буде на піку трендів цієї весни (фото)

Читать на русском
Автор
3288
Дізнайтеся, які моделі взуття будуть модними цієї весни Новина оновлена 06 квітня 2024, 08:29
Дізнайтеся, які моделі взуття будуть модними цієї весни. Фото Pinterest

Саме час оновити свій взуттєвий гардероб

Новий сезон диктує нові модні тренди. Цієї весни головний акцент дизайнери зробили на мінімалізм та зручність. Тому, обираючи взуття на весну, варто звернути увагу на деякі найпопулярніші моделі. "Телеграф" вже розповідав про найтрендовіші сумки на весну 2024 року, а сьогодні ділиться, яке взуття буде в моді в новому сезоні.

Так, навесні 2024 року дизайнери пропонують модницям розглянути моделі взуття в мінімалістичному стилі, пише gazeta.ua. Ходовими будуть моделі з гострими носами, на низьких підборах та у кольорі металік.

Найтрендовіші моделі взуття на весну 2024

Високі платформи

Босоніжки, туфлі, кроси та інше взуття на високій танкетці буде на піку трендів цієї весни. Такі моделі зроблять ваш образ легким та жіночним. А ще вони чудово поєднуються у різних аутфітах.

босоніжки на платформі
Фото: Pinterest

Колір металік

Металеві відтінки в одязі та взутті не втрачають своєї актуальності. Цієї весни варто звернути увагу на взуття з металевим блиском у різних відтінках. Таке взуття зробить ваш образ особливо елегантним та оригінальним.

туфлі колір металік
Фото: Pinterest

Гострі носи

Туфлі або босоніжки з гострими носами стрімко набирають популярність навесні 2024 року. Тому таке взуття має бути в гардеробі кожної модниці.

туфлі з гострими носами
Фото: Pinterest

Низькі підбори

У новому сезоні модниці все частіше роблять ставку на зручність та універсальність взуття. Тому туфлі чи босоніжки на низьких підборах – ідеальний варіант на весну. Придивіться до моделей із металевою фурнітурою або декоративними елементами, вони також будуть у тренді.

туфлі на низьких підборах
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять трендових головних уборів на весну 2024 року. Кожна модниця знайде собі щось до смаку.