Streetstyle 2024: з чим цікаво поєднувати джинси цього сезону

Читать на русском
Автор
Стилізація джинсів навесні 2024 року
Стилізація джинсів навесні 2024 року. Фото Pinterest

Ці модні формули вартують вашої уваги

Відповідати тенденціям, але не зраджувати собі — головне правило модниць, яке працює поза часом. Важливо — вдало адаптовувати під свій гардероб тренди сезону. Цієї весни актуальні, зокрема, капрі, напівпрозора спідниця, жакет у стилі country. Окрім цього, є базова річ, яку можна стильно обіграти.

Популярним у моді є саме streetstyle, тобто, вуличний стиль, пише ELLE. І однією з базових речей, необхідних для створення таких образів, є джинси. Цієї весни у трендах — мішкуваті джинси, з низькою посадкою, прямого крою, а ще рвані. Це продиктовано естетикою 90-х.

Найчастіше на подіумах можна побачити моделей у джинсах саме темно-синього та сірого кольору. Їх активно поєднують у абсолютно різних комбінаціях: з вільними сорочками, светрами, лонгслівами, худі та оверсайз-жакетами.

Фешн-експерти радять оберти верх базових кольорів — білого, чорного, сірого та темно-синьго. Безпрограшним варіантом будуть тотал-денім луки — коли всі речі виготовлені з джинсової тканини. Пропонуємо кілька стильних образів у streetstyle.

Оверсайз-жакет + мішкуваті джинси

Оверсайз-жакет + мішкуваті джинси

Джинси з низькою посадкою + блакитна сорочка

Джинси з низькою посадкою + блакитна сорочка

Лонгслів + підкочені джинси

Лонгслів + підкочені джинси

Яскравий светр + рвані джинси

Рвані джинси та зелений светр

Тотал-денім

Повністю джинсовий образ

Худі та широкі джинси

Худі та широкі джинси чорного кольору

Вільні джинси та тренч

Широкі джинси та тренч

Раніше "Телеграф" ділився, як стильно адаптувати рожевий колір у гардероб. Варто обирати світлі відтінки штанів, жакетів, спідниць і лонгслівів. Фешн-експерти радять поєднувати рожевий з базовими кольорами.