Путін насмішив мережу, спробувавши "зіганути": "Але нацисти в Україні, не переплутайте" (відео)

Читать на русском
Автор
29577
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото kremlin.ru

У мережі потішаються

Президент Росії Володимир Путін 23 січня провів сеанс відеозв’язку з президентом Єгипту Абделем Фаттахом Ас-Сісі, вони спостерігали за заливанням бетону в основу енергоблоку першої в Єгипті АЕС "Ель-Дабаа". Глава Кремля відзначився дивним жестом, схожим на нацистське привітання "Зіг хайль!" (так звана "зіга").

Як видно на кадрах, що розійшлися мережею, під час відеозв’язку, радісний Ас-Сісі показав Путіну жест вдячності, киваючи головою, торкаючись свого серця і вітально помахуючи рукою. У відповідь Путін розплившись в усмішці, зобразив щось схоже на "зігу" — торкнувся серця і підняв руку вгору. Жест, щоправда, був не таким широким, як нацистське вітання, але дуже схожим, на що відразу звернули увагу в мережі.

"Міні зігу кинув. Типу без палева", "Але нацисти в Україні, не переплутайте", "Від серця до сонця. Скоро зовсім соромитися перестане", — пишуть коментатори.

Для довідки: АЕС "Ель-Дабаа" — перша атомна електростанція в Єгипті, яка буде побудована в місті Ель-Дабаа провінції Матрух і складатиметься з чотирьох енергоблоків. Спорудження АЕС здійснюється відповідно до пакету контрактів, що набрали чинності 11 грудня 2017 року. Згідно з контрактними зобов’язаннями, російська сторона не лише збудує станцію, а й здійснить постачання російського ядерного палива на весь життєвий цикл атомної електростанції. У рамках ще однієї угоди російська сторона побудує спеціальне сховище і поставить контейнери для зберігання ядерного палива, що відпрацювало.

Нагадаємо, політичний психолог та експерт з невербальної комунікації Валентин Кім розповів "Телеграфу", що породило одного з найкривавіших диктаторів ХІХ століття Володимира Путіна. Він пояснив, де приховані його слабкі місця та які події можуть знищити главу РФ як політика та особистість.