Путіна зареєстрували кандидатом на "виборах Путіна" і навіть знайшли "порушення"

Читать на русском
Автор
763
Володимир Путін Новина оновлена 05 лютого 2024, 14:49
Володимир Путін. Фото Getty Images

Диктатору видали посвідчення кандидата

Цирк із "виборами Путіна" в Росії триває. У понеділок, 29 січня, ЦВК РФ зареєструвала чинного президента Володимира Путіна кандидатом на посаду президента на виборах у березні 2024 року.

"Всі документи перевірені. З 60 тисяч підписів 91 було визнано недійсним", — повідомили в Telegram-каналі RIA_Kremlinpool.

У ЦВК РФ заявили, що вони отримали 314 тисяч 909 дійсних підписів на підтримку Путіна. Його зареєстровано для участі у виборах.

"Кількість поданих підписів виборців за вирахуванням підписів виборців, визнаних недійсними, становить 314 тисяч 909 підписів, що є достатньою для реєстрації кандидата", — цитують росЗМІ текст матеріалів ЦВК.

Посвідчення "кандидата Путіна" отримав співголова центрального штабу, голова Спілки театральних діячів Росії Володимир Машков. Він пообіцяв передати його голові Кремля найближчим часом.

Нагадаємо, у Росії вирішили проводити "вибори президента" і на території тимчасово окупованих областей України, які окупанти вважають своїми територіями. Відповідне рішення було ухвалено російським Центральним виборчим комітетом.

Як повідомляв "Телеграф", напередодні президентських виборів у РФ мешканцям окупованого Мелітополя зробили привабливу пропозицію. Тим, хто віддасть свій голос за Путіна, пообіцяли десяток яєць.