Не страшно? Путін полетить над "територією ворога", у Кремлі вже зробили "мирну" заяву

Читать на русском
Автор
147577
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото kremlin.ru

Путінський речник сказав, що це не "меседж" для НАТО

У четвер, 25 січня, російський диктатор прилетить до Калінінградської області. Там він зібрався провести зустріч із молоддю. Його візит, до речі, відбувається на тлі вчорашньої події зі збитком російського літака.

Про це сказав журналістам речник Путіна Дмитро Пєсков. За його словами, це нібито не натяк країнам НАТО, а "планова робота". До речі, він вирушає туди після початку одного з найбільших військових навчань НАТО Steadfast Defender.

"Коли президент відвідує регіони Російської Федерації — це зовсім не "меседж" країнам НАТО. Це головне, чим займається президент. Це те, що він робить уже багато років: працює над розвитком нашої країни, наших регіонів", — сказав Пєсков.

Як стало відомо, Путін має намір у Калінінграді поспілкуватися зі студентами в університеті Канта. Також деякі ЗМІ повідомляють, що диктатор проведе у Калінінграді нараду щодо розвитку регіону.

Однак обговорення ця новина викликала зовсім з іншого приводу. Як відомо, Калінінградська область є російським анклавом і оточена країнами НАТО — Польщею та Литвою. Територіально вона пов’язані з рештою РФ.

До речі вирушає туди Путін після початку одного з найбільших військових навчань НАТО Steadfast Defender.

"У такому контексті прибуття до Калінінграда президента — це вже жест масштабної підтримки мешканців, демонстрація солідарності всієї країни зі своїм невеликим, але не менш цінним шматочком", — сказав російський пропагандист Михайло Щипанов.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в січні Путін виступив із новою абсурдною заявою. Цього разу він зажадав знайти за кордоном майно Російської імперії.