Комуністи горять: у Москві спалахнула будівля комітету КПРФ (відео)

Читать на русском
Автор
908
Пожежа
Пожежа. Фото ua.news

Люди, які перебували усередині будівлі, просили про допомогу

Вдень у вівторок, 30 січня 2024 року, у центрі Москви спалахнула будівля на вулиці Гіляровського, 29. У ній розташовані столичний комітет Комуністичної партії Російської Федерації (КПРФ) та пожежно-рятувальна частина.

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, займання розпочалось на другому поверсі. У будівлі були люди, вони просили про допомогу.

Захід чекає на удари РФ вглиб тилу

На місце події прибули рятувальники. В оперативних службах уточнили, що будівля, в якій почалася пожежа, знаходилася на реконструкції. Рятувальники змогли локалізувати займання. Вони також евакуювали двох людей, які рятувалися від вогню на покрівлі.

Поки невідомо, з якої причини спалахнула будівля, де зазвичай засідають комуністи. Не оприлюднили навіть попередню версію. В оперативних службах заявили, що всі обставини з’ясовуватимуться.

Пожежа у Москві

Нагадаємо, що 28 січня у Москві горів Театр сатири. Вогонь за короткий час поширився на 350 кв. м. З будівлі евакуювали 50 людей. Цікаво, що там також проводили ремонтні роботи.

Раніше "Телеграф" писав про вибух та пожежу у Виборзі Ленінградської області. Місцеві рятувальники намагалися заспокоїти громадян та повідомили, що все під контролем, але ті їм не повірили.