Циклон перетворює Росію на кучугуру: через негоду на трасі в Підмосков’ї ДТП з 27 авто, є загиблий (фото та відео)

Читать на русском
Автор
У Росії сталася машстабна ДТП
У Росії сталася машстабна ДТП. Фото Telegram-канал 360

На дорогах восьмибальні пробки

Росію накрив циклон "Ольга" і влаштував чергову негоду з морозом та сильним снігом. Через погану видимість на дорозі в Підмосков’ї сталася масштабна ДТП з 27 авто. Є загиблий та постраждалі.

Інформація про це була опублікована у середу, 7 лютого, у кількох Telegram-каналах. Там повідомили, що велика аварія сталася на трасі М-4 у районі Ступіно. Рух на трасі паралізований через величезну пробку.

"Зараз у регіоні вирує "Ольга" — циклон із жіночим ім’ям, який приніс із собою снігопад та погіршення видимості. Столичних водіїв закликають пересісти на громадський транспорт, на дорогах восьмибальні пробки", — йдеться у повідомленні одного з пабліків.

Інший ТГ-канал пише, що в аварію потрапило 30 автомобілів. Одна людина в результаті загинула і ще троє отримали поранення.

"Судячи з усього, автомобільному замісу сприяла негода — через погану видимість машини зібралися в купу. Масштаб аварії можна оцінити за коментарями авторів відео", — йдеться в повідомленні.

Увага! У відео міститься нецензурна лексика.

Через сильний снігопад у Москві зараз затори.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у січні 2024 року росіяни скаржилися на сильний холод та негоду. Так, у Владивостоці у 10-градусний мороз без опалення залишилося понад три тисячі мешканців.