"Для мене стало шоком": Карлсон після інтерв’ю з Путіним взявся розхвалювати Москву

Читать на русском
Автор
4175
Такер Карлсон
Такер Карлсон. Фото фото з відкритих джерел

Журналіст порівняв Москву з містами США

Американський журналіст Такер Карлсон, який узяв інтерв’ю у диктатора Володимира Путіна, сказав, що Москва справляє приємніше враження, ніж будь-яке місто в Штатах. Він вважає, що там чистіше, красивіше та безпечніше.

Таку заяву Карлсон зробив під час виступу на Всесвітньому урядовому саміті у Дубаї. За його словами, до поїздки до Путіна він жодного разу не був у Москві.

"Для мене стало шоком, що Москва, де я ніколи раніше не був, найбільше європейське місто з 13 млн населення, набагато приємніше за будь-яке місто в моїй країні. Я поняття про це не мав. <…> Вона набагато чистіша, безпечніша і красивіша естетично. Її архітектура, їжа, послуги кращі, ніж у будь-якому місті США", — сказав він.

Журналіст провів у столиці РФ вісім днів. Одним із показових аспектів Москви він виділив для себе метро.

"Якщо ти не можеш користуватися метро, на що багато хто вказує у прив’язці до Нью-Йорка, оскільки там це надто небезпечно, то починаєш задаватися питанням, у чому полягає ціль лідерства", — зазначив він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ході інтерв’ю Путін відповів Карлсону, чи вдалося йому "досягти цілей війни", яку він розв’язав проти України.