Помер син найближчого соратника Путіна: є загадкова подібність до смерті Навального

Читать на русском
Автор
4738
Ігор Сєчин і Путін
Ігор Сєчин і Путін

Чоловік помер у котеджному селищі у Красногорську

У Росії помер син голови "Роснефти" Ігоря Сєчіна Іван. Йому було лише 35 років, а публічно про цей факт ніде не повідомлялося.

Про смерть Івана Сечіна розповів колишній віце-президент ЮКОСу Леонід Невзлін (Саме Невзлін був соратником Михайла Ходорковського у компанії ЮКОС, яку Путін забрав руками Ігоря Сєчіна). Він заявив, що виявив запис про нього у реєстрі спадкових справ. Згідно з ним, це сталося 5 лютого.

"Сьогодні, коли ми згадували з моїми друзями та партнерами, з чого почалася війна Кремля проти ЮКОСу, а саме з доповіді Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався про те, що Ігор Сєчін щойно втратив сина. Та сама людина, яка сфабрикувала всю дуту і криваву справу проти нас. І тим не менш. Напевно, важко повірити, але я щиро співчуваю батькові, який втратив дитину", — каже Невзлін.

Видання "Медіазона", перевіривши запис у РНД, переконалася, що справді запис оформлено на Івана Ігоровича Сечина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. У 2013 році журналісти з російського РБК називали цю будівлю будинком для "соратників" Путіна". За їхньою інформацією, там жив зокрема й Ігор Сєчін.

У цей же час Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на свої джерела, стверджує, що Іван Сєчин помер нібито від відриву тромбу (з цієї ж начебто причини днями помер головний російський опозиціонер Навальний) в котеджному селищі в Красногорську в очікуванні лікарів, які не могли знайти правильну адресу в умовах снігопаду.

Згідно з витоками з російських баз даних, пише "Медіазона", Іван Сєчін працював у "Роснафті" з 2014 року. У січні 2015 року, коли йому було 26 років, він отримав медаль ордену "За заслуги перед Батьківщиною" ІІ ступеня.

Для довідки: батько Івана Ігор Сєчін був одним із найближчих соратників Володимира Путіна. Його ще називають сірим кардиналом Кремля.

Нагадаємо, що 16 лютого в російській колонії помер Олексій Навальний. У нього відірвався тромб.