Дружина Навального записала відеозвернення: звинуватила Путіна та заінтригувала обіцянкою (відео)

Читать на русском
Автор
6220
Російський опозиціонер із дружиною
Російський опозиціонер із дружиною. Фото Getty Images

Юлія Навальна продовжить справу свого загиблого чоловіка

Дружина загиблого опозиціонера Алекея Навального Юлія записала відеозвернення до росіян, у якому заявила, що продовжить справу свого чоловіка. Вона також стверджує, що вона має докази того, що Олексія вбив президент РФ Володимир Путін.

Відеозвернення було опубліковано на каналі Олексія Навального. Юлія каже, що цим убивством Путін захотів убити надію, свободу та майбутнє росіян.

"Мене не повинно було бути на цьому місці, я не повинна була записувати це відео. На моєму місці повинна бути інша людина. Але цю людину вбив Володимир Путін... Всі ці роки я була поряд з Олексієм. Але сьогодні я хочу бути поряд з вами, бо я знаю, що ви втратили не менше, ніж я... Я продовжу справу Олексія Навального", — каже вона.

Також дружина лідера російської опозиції пообіцяла, що незабаром розповість про те, хто саме був виконавцем убивства Навального.

"Ми знаємо, через що конкретно Путін убив Олексія три дні тому. Ми скоро вам про це розповімо. Ми обов’язково дізнаємося, хто саме і як саме виконав цей злочин. Ми назвемо прізвища та покажемо особи", — пообіцяла Навальна.

Нагадаємо, що після смерті Навального його прессекретар Кіра Ярмиш заявила про вбивство. І вимагала видати тіло загиблого матері, але перевірки затяглися. У понеділок, 19 лютого, у мережі з’явилися кадри з камер спостереження, на які потрапив кортеж автомобілів ФСВП, що рухалися дорогою між Лабітнагою та Салехардом. Журналісти припускають, що в одній із машин, швидше за все, могли перевозити тіло політика Олексія Навального, якого забрали з колонії у Харпі. Однак досі тіло Навального так і не віддали його матері.

Раніше "Телеграф" писав, що президент США Джо Байден зробив заяву про смерть Навального та згадав Україну.