Панамка, від якої у захваті Джастін Бібер: співака "зловили" в яскравому образі в Мумбаї (фото)

Читать на русском
Автор
Джастін Бібер на вечірці Casamigos Halloween Party 27 жовтня 2023 року в Лос-Анджелесі Новина оновлена 06 липня 2024, 09:01
Джастін Бібер на вечірці Casamigos Halloween Party 27 жовтня 2023 року в Лос-Анджелесі. Фото Getty Images

30-річна попзірка сміливо демонструє незвичайні аутфіти

Канадський виконавець Джастін Бібер, який готується вперше стати татом, "засвітився" в Мумбаї, де був спійманий надокучливими папараці. У цей момент 30-річна знаменитість був в яскравій панамці червоного кольору і не менш цікавому рожевому світшоті.

Співак був сфотографований прибулим до Індії в п’ятницю, 5 липня, перед своїм виступом на весіллі індійського мільярдера Ананта Амбані. Свій аутфіт Джастін Бібер доповнив м’якими синіми штанами.

Знаменитий поп-R&B-співак та автор пісень продовжує тренд. Цей модний головний убір набув величезної популярності у 2022 році, коли рожева панамка стала асоціюватися з Україною завдяки перемозі на Євробаченні гурту Kalush Orchestra. Знамениті рожеві панамки Калуша з автографом навіть дарували на поїздах до Івано-Франківська.

Як бачимо, у 2024 році Джастін Бібер не збирається прощатися з цим милим та теплим аксесуаром. Цей стильний тренд з нами залишиться ще надовго.

Джастін Бібер
Фото: Getty Images
Джастін Бібер в рожевій панамці
Фото: Getty Images

Раніше Джастін Бібер був "спійманий" папараці на побаченні з вагітною дружиною Гейлі (у минулому — Болдвін). До цього зіркове подружжя побувало на відпочинку в Японії.