"У РФ все робиться завдяки йому": російські хокеїсти підтримали Путіна

Читать на русском
Автор
Хокеїсти "Трактора"
Хокеїсти "Трактора". Фото hctraktor.org

У РФ вкотре спростували кремлівський наратив про спорт поза політикою

Хокеїсти "Трактора" (Челябінськ) поставили підписи на підтримку Володимира Путіна на найближчих президентських виборах у РФ. Напередодні за главу Кремля підписалася відома російська фігуристка.

Про це заявив головний тренер челябінської команди Олексій Заварухін, передає URA.RU. У заяві хокейного спеціаліста йдеться, що у РФ все робиться завдяки Путіну.

"Найголовніше — Володимир Путін грає в хокей, а це спорт номер один у нашому місті. Челябінськ — хокейна столиця всього Уралу. І тут дуже багато робиться для хокею: будуються прекрасні палаци, побудувалася нещодавно академія "Трактор".

За підтримки президента було організовано Континентальну хокейну лігу, Нічна хокейна ліга. Все, що робиться в нашій країні, – завдяки президенту. Ми хочемо й надалі розвиватися ”, – заявив Заварухін.

У мережі розкритикували клуб за підтримку Путіна. Один із користувачів назвав цю ситуацію ганьбою.

Нагадаємо, до путінських лизоблюдів приєдналася триразова олімпійська чемпіонка (парне фігурне катання), депутат Держдуми Росії Ірина Родніна. Також главу Кремля підтримує олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка.