"Хтось вистрілив у спину": Світоліна зі сльозами на очах попрощалася з Australian Open (відео)

Читать на русском
Автор
4592
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна. Фото Getty Images

В українки "заблокувало" спину під час гри

У понеділок, 22 січня, перша ракетка України Еліна Світоліна (№23 WTA) не змогла подолати 1/8 фіналу на Турнірі Великого Шлему (ТВШ) Australian Open-2024. До речі, на цій стадії турніру виступила рекордна кількість українок.

Українка через травму спини не зуміла дограти матч проти чешки Лінди Носкової (№50 WTA). Програвши 3 гейми Еліна зі сльозами на очах знялася з гри, передає "Телеграф".

У першому сеті за рахунку 0:2 Еліна попросила медичний тайм-аут через проблеми зі спиною, проте вже після наступного гейму українка знялася з турніру. Еліна залишала корт у сльозах. Додамо, що Світоліна та Носкова зустрічалися на корті вперше. Лінда стала наступною суперницею українки Даяни Ястремської (№93 WTA).

Після матчу Еліна розповіла, що трапилося на корті.

"Мені здається, у мене ніколи не було такого стріляючого болю. У мене вже бували якісь ушкодження спини, коли я просто відчувала втому наступного дня після матчу, але це було справді нізвідки. Мені здалося, що хтось вистрілив мені в спину", — цитує Еліну БТУ.

Нагадаємо, у 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії зуміли пробитися дві українки: Даяна Ястремська, яка обіграла Вікторію Азаренко (№22 WTA), та Марта Костюк, яка в 1/8 переграла росіянку Марію Тимофеєву (№170 WTA).