Новачок року в боксі дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Читать на русском
Автор
Франсіс Нганну
Франсіс Нганну. Фото instagram.com/francisngannou

Знаменитий спортсмен лише недавно дебютував у боксі

Камерунський боксер, колишній чемпіон UFC у важкій вазі Франсіс Нганну, який у своєму першому поєдинку у професійному боксі послав у нокдаун чинного чемпіона світу, висловився щодо поєдинку між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Відповідний коментар Нганну наводить Queensberry Promotions. Франсіс вважає, що шанси у чемпіонів рівні, проте надає перевагу "Циганському королеві", щоправда, тільки тому, що хоче взяти у нього реванш. Річ у тому, що переможець бою Нганну — Джошуа може стати наступним суперником переможця бою Усик — Ф’юрі.

"Якщо бути об'єктивним, то я б сказав, що переможе Тайсон Ф'юрі. Не списую Усика з рахунків, тому що у нього є шанси, він може перемогти. Можливо, шанси навіть рівні у них, але я все одно обираю Ф'юрі.

Хочу, щоб він переміг, а потім він провів реванш зі мною", – сказав Нганну.

Бій Усика та Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в рамках шоу боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Напередодні букмекери оцінили шанси боксерів. Крім того, прогноз на головний бій року дав абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Леннокс Льюїс.