Легендарний кривдник Кличка відвідає бій Усик — Ф’юрі

Читать на русском
Автор
Бій пройде менше, ніж за місяць
Бій пройде менше, ніж за місяць. Фото twitter.com/AndriiRozanov

Леннокс Льюїс — останній абсолютний чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі

Поєдинок між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком та володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі викликає особливий інтерес не лише серед фанатів боксу, а й серед його легенд. З’явилася інформація про те, що бій особисто відвідає колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Леннокс Льюїс.

Про це у соціальних мережах повідомив Майкл Бенсон. Як відомо, довгоочікуваний поєдинок відбудеться 17 лютого 2024 року.

"Леннокс Льюїс — останній абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі — буде "почесним гостем" на бою Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика і представлятиме WBC у коронації нового абсолютного чемпіона", - написав він.

Нагадаємо, що свого часу Льюїс володів поясами WBA, WBC та IBF. Тепер же британцю та українцю доведеться визначити першого абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в епоху чотирьох основних організацій.

Також варто нагадати, що у 2003 році Леннокс здобув перемогу над Віталієм Кличком технічним нокаутом у шостому раунді, після чого повідомив про рішення завершити кар’єру.

Раніше "Телеграф" писав про те, що букмекери вважають Тайсона фаворитом поєдинку, однак у боксерському світі не так однозначно. Наприклад, колишній тренер Енді Руїса вважає, що Олександр зможе перемогти "Циганського короля".