Яремчук так радів голу в Іспанії, що отримав попередження (відео)

Читать на русском
Автор
542
Роман Яремчук
Роман Яремчук. Фото twitter.com/valenciacf

Українець чудово зіграв на "другому поверсі"

У суботу, 3 лютого, "Валенсія" в рамках матчу 23 туру чемпіонату Іспанії сезону 2023/24 приймала "Альмерію" (2:1). Свій другий гол у першості записав на свій рахунок нападник збірної України Роман Яремчук, який до цього засмутив "Вільярреал".

Форвард "Валенсії" на 23-й хвилині поєдинку подвоїв перевагу "Кажанів". Про це повідомляє "Телеграф".

Після затяжної атаки господарів Пепелу навісив у штрафний майданчик, а Яремчук головою замкнув передачу партнера, уникнувши офсайда. Роман настільки зрадів взяттю воріт, що зняв футболку під час святкування. Підсумок очевидний — необов’язкова жовта картка, за яку футболістові, напевно, дістанеться від тренера.

До слова, наставник "Валенсії" Рубен Бараха досить несподівано випустив українця у старті. "Альмерія" останнім часом демонструє непоганий футбол, хоч перебуває на дні турнірної таблиці Ла Ліги.

Раніше повідомлялося, що "Альмерія" програла "Реалу" (2:3). Після гри в Іспанії пролунав гучний скандал, адже Вершкові перемогли завдяки спірним рішенням арбітра. Крім того, "Альмерія" напередодні відібрала очки у "Жирони" (0:0), за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик.