Український футболіст забив розкішний гол у Англії (відео)

Читать на русском
Автор
919
Назарій Русин
Назарій Русин. Фото Getty Images

Українець приніс своїй команді нічию

У неділю, 4 лютого, "Сандерленд" у рамках матчу 30-го туру Чемпіоншипу зіграв унічию з "Мідлсбро". Напередодні в Англії поставили діагноз українському вінгеру "Челсі" Михайлу Мудрику.

Зустріч, що проходила на стадіоні "Ріверсайд" у Мідлсбро, завершилась внічию — 1:1. Гості відігралися завдяки голу українця Назарія Русина. Про це повідомляє "Телеграф".

25-річний Русин з’явився на полі на 67 хвилині. А вже за 16 хвилин український форвард відзначився розкішним голом. Джек Кларк вивів Назарія на ударну позицію, українець без опору захисників зумів прошити кіпера господарів ударом з лінії штрафного майданчика — вийшло ефектно, а головне ефективно.

Повний відеоогляд матчу "Мідлсбро" — "Сандерленд":

Додамо, що "Сандерленд" за підсумками матчу посідає 8-е місце у турнірній таблиці Чемпіоншипу, до зони плей-оф "Чорним котам" не вистачає 1 очка. Нагадаємо, Русин провів 15 матчів у складі першої команди "Сандерленду". На його рахунку 2 голи та 1 асист.

Раніше повідомлялося, що на Кубку Азії з футболу воротар пропустив кумедний автогол. Нагадаємо, форвард збірної України Роман Яремчук забив свій другий гол у чемпіонаті Іспанії.