"Шахтар" підписав юного таланта із Грузії (відео)

Читать на русском
Автор
Лука Лацабідзе
Лука Лацабідзе. Фото ФК Шахтар

Футболіст провів лише дві гри на найвищому рівні

"Шахтар" продовжує купувати футболістів у зимове трансферне вікно. Цього разу Гірники підписали захисника юнацької збірної Грузії Луку Лацабідзе.

19-річний центральний захисник перейшов до "Шахтаря" з тбіліського "Динамо". Про це повідомляє пресслужба донецького клубу на своєму офіційному сайті.

За інформацією джерела, український клуб та центрбек підписали довгострокову угоду на 5 років. Контракт із футболістом розрахований до 31 грудня 2028 року. До речі, за інформацією geo_team, "Динамо" (Тбілісі) заробило на продажі гравця 700 тисяч євро.

Лацабідзе є вихованцем академії "Динамо" (Тбілісі). За молодіжний склад "динамівців" він зіграв 22 матчі у Лізі Еровнулі 2. Крім того, Лука встиг дебютувати за головну команду та відіграв 2 матчі у вищому дивізіоні чемпіонату Грузії. З 2020 року він регулярно викликається до юнацьких збірних своєї країни.

Як грає Лука Лацабідзе

Раніше "Шахтар" купив бразильського футболіста за нечувані гроші. Напередодні Гірники підписали новий контракт із Георгієм Судаковим, сума відступних в угоді відлякає будь-який клуб.